Zdravje

SANIS

Podjetje ima tudi istoimensko blagovno znamko anatomske obutve Sanis, katero prodaja izključno v lekarnah in specializiranih trgovinah po celotni Sloveniji.

Anatomska obutev Sanis je ključ vaše rešitve pri pravilni izbiri obutve. Obutev s svojo obliko omogoča obvladovanje obremenitev pri hoji in drugih aktivnostih ter tako preprečuje neprijetne bolečine v nogah. Obutev pri hoji blaži tresljaje in s tem ščiti hrbtenico ter sklepe. Obutev Sanis je prostorna, mehka in udobna.

Obutev Sanis je namenjena vsem tistim, ki tekom delovnega dne veliko stojijo, hodijo ter s tem prekomerno obremenjujejo svoja stopala. Pri tem je bistvenega pomena, da je obutev narejena iz zračnih materialov, lahka, udobna hkrati pa s pravilnim anatomskim vložkom, da so lahko Vaše noge tudi med hojo na dopustu.

Mara intimo sanitario

Izdelki Mara so narejeni s strastjo in strokovnostjo, so skrbno pregledani in preverjeni v vseh fazah proizvodnje. Narejeni so tako, da nudijo udobne rešitve za različne težave strank. Mara vedno išče nove tehnike in materiale vrhunske kakovosti, da vedno ponudi najboljše svojim strankam v smislu učinkovitosti, vzdržljivosti in udobja.

V naši ponudbi Mara izdelkov najdemo grelni program (grelne kolenčnike/komolčnike z anatomsko obliko, grelne ledvične pasove, grelne ramenčnike) in spodnje perilo (hernialne spodnje hlačke, post-operativne pasove, križne pasove). Poleg tega tudi kolenčnike, komolčnike, ledvične pasove, ki se uporabljajo kot oporo po operativnih posegih ali poškodbah.

Ibici – Linija Segreta

Segreta je linija nogavic pri kateri so uporabljeni najkvalitetnejši materiali tako, da nam vsak izdelek zagotavlja visoko stopnjo udobja. Preventivne kompresijske nogavice se uporabljajo pri začetnih motnjah venskega sistema oz. zaradi motenj v cirkulaciji in kot pomoč pri preprečevanju otekanja nog. Nogavice Segreta se lahko uporabljajo tudi v času nosečnosti, ravno tako pa se priporočajo pri stoječih delih ter pri prvih znakih utrujenosti nog. Nogavice Segreta so sinonim za lepoto in udobje v enem.