Moda

GUESS ACCESSORISE

Torbice Guess so večno moden ter neizmerno praktičen modni dodatek, v katerega spravimo tisoč in eno malenkost. Zato se Guess-ovi dizajnerji skušajo čim več približati različnim željam in potrebam njihovih uporabnic. Torbice morajo biti modne, priročne in funkcionalne. V ta namen oblikujejo velike, male, dizajnerske, večerne, toaletne torbice, ki imajo v svetu mode izjemne razsežnosti in prepoznavnost.  Podajo se tako mladim, kot mladim po duši. Torbice so kakovostno izdelane, cenovno dostopne in vedno aktualne.

Seveda k Guess torbicam se lepo podajo modne rute in šali, ki so prav tako vedno v koraku z  modo. Narejeni so iz kvalitetnih in mehkih materialov, paleta barv pa se razteza od svetlih do temnih, od enobarvnih do pisanih, skratka taki, da zadovoljijo želje vsakega kupca.

Guess ženska ve, da je skrivnost dobrega in modnega izgleda v podrobnostih. Detajli na torbicah in šalih so tisti, ki videz naredijo še lepši in bolj prefinjen.

Da bomo imeli vse v stilu si lahko privoščimo še privlačne in praktične Guess denarnice vseh oblik in barv. Lahko jih kombiniramo s kolekcijo Guess torbic in šalov. Denarnice so kvalitetno izdelane iz različnih materialov, ponašajo se z veliko žepki za razne kartice.

GUESS FOOTWEAR

Guess čevlji, so čevlji, ki nikoli ne ostanejo neopaženi –  pustili boste vtis, kjerkoli se boste pojavili. So čevlji, ki vas povzdignejo v višave. Vrtoglave pete, ki zapeljujejo z vsakim korakom. Primerni so za mlade, starejše, avanturistične in sofisticirane ženske, ki želijo hoditi stopnico višje od vseh ostalih.

Blagovna znamka, ki uporablja vprašaj (?) kot svoj simbol je znana tudi po predrznih oglaševalskih kampanjah, v katerih nastopajo legendarne manekenke Naomi Campbell, Adriana Lima, Claudia Schiffer in Letitia Casta, ki kraljujejo svetu blišča in glamurja. Guess z drznostjo izkazuje tudi svoje filantropske vzgibe. V ta namen oblikuje posebne serije izdelkov, ves denar od prodaje pa je namenjen izbranim dobrodelnim organizacijam.