Pravno obvestilo in piškotki

/Pravno obvestilo in piškotki
PRAVICE INTELEKTUALNE LASTNINE

S pojmom spletnega mesta je v tem pravnem obvestilu mišljena vsa vsebina na spletnem naslovu www.sanis.si (v nadaljevanju: spletno mesto). Imetnik avtorskih pravic na vseh avtorskih delih, ki so na kakršenkoli način vključeni v spletno stran, je Sanis d.o.o.

Vse pravice pridržane. Uporabnik lahko uporablja vsebine na Spletnem mestu izključno za svojo osebno in nekomercialno uporabo. Dovoljeno je deljenje vsebin, ki so na spletnem mestu objavljene z namenom osveščanja, izobraževanja in razumevanja uporabnikov o storitvah, ki jih izvaja Sanis d.o.o. Vsaka druga oblika uporabe vsebin spletnega mesta (kot je na primer kopiranje, reproduciranje, distribuiranje in podobno) v komercialne namene je prepovedana.

OMEJITEV UPORABE INFORMACIJ IN GRADIV

Informacije in gradiva, ki so prikazana na tej strani, lahko uporabnik naloži z mreže za svojo osebno domačo rabo, pri čemer ne sme spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano. Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa spletne strani za kakršnekoli druge namene, kot za izključno osebno in nekomercialno rabo.

Sanis d.o.o. ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane s spletnim mestom. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih mest je odgovornost za vse primere izključena.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Sanis d.o.o. se trudi, da so podatki na spletni strani pravilni in ažurni, vendar ne Sanis d.o.o. in ne drugi subjekti, ki so sodelovali pri izdelavi spletne strani, ne morejo biti odgovorni za navadno škodo ali izgubljeni dobiček ali nepremoženjsko škodo, ki bi lahko uporabniku nastala zaradi uporabe spletne strani ali nezmožnosti uporabe le-te. Vse vsebine, ki so predstavljene na spletni strani, so informativne narave, namenjene pomoči uporabnikov.

Sanis d.o.o. se trudi, da uporabnikom zagotovi nemoteno delovanje spletne strani, vendar ne more biti odgovoren za navadno škodo ali izgubljeni dobiček ali nepremoženjsko škodo, ki bi lahko uporabniku nastala zaradi motenega delovanja spletne strani.

Sanis d.o.o. lahko kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremeni spletno stran ali na njej objavljene vsebine.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Podatki, ki jih Sanis d.o.o. pridobi na kakršenkoli način preko te spletne strani, so namenjeni izključno za rabo podjetja in jih ta varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

SPLOŠNO

Za morebitne spore iz naslova uporabe Spletne strani se uporabi slovenska zakonodaja. Za rešitev morebitnih sporov je pristojno sodišče v Kopru.

Z uporabo spletne strani uporabnik potrjuje, da je sprejel tu opisane pogoje in da se z njimi strinja.

PIŠKOTKI

Spletna stran uporablja piškotke. Piškotek je datoteka z informacijo o obisku na spletni strani, ki se ob obisku namesti na vašem računalniku. Piškotek je namenjen hitrejšemu in enostavnejšemu obisku spletne strani in na noben način ne spreminja programja vašega računalnika. Izbris piškotka iz vašega računalnika v nobenem primeru ne spremeni načina delovanja vašega računalnika in ne ogroža delovanja računalnika, operacijskega sistema, komponent in opreme.

V vsakem piškotku so osnovni podatki o vašem obisku spletne strani.

Podatke, pridobljene s pomočjo piškotkov, uporabljamo izključno za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje ob obisku spletne strani. Podatki, zbrani na naši spletni strani, ne bodo posredovani tretjim osebam, če to ni izrecno navedeno. Za vsako morebitno posredovanje podatkov tretjim osebam bo zahtevana izrecna odobritev.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na spletni aplikaciji, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne aplikacije se strinjate z namestitvijo teh piškotkov na vašo napravo.
Skupina 3: Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook, Twitter, Google idr. Če se z uporabo teh piškotkov ne strinjate, teh piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere zelo uporabne funkcionalnosti spletne aplikacije zato ne bodo na voljo.

Natančen seznam piškotkov:

Storitev Ime piškotka (trajanje) Opis
Spletna aplikacija phpsess (do konca seje) Piškotki, ki so pomembni za delovanje spletne aplikacije in bodo vedno nameščeni.
You Tube Demographics (6 mesecev), ACTIVITY (do konca seje), use_hitbox (do konca seje), PREF (10 let), VISITOR_INFO1_LIVE (8 mesecev), YSC (do konca seje) Ko začnete predvajati posnetek s spletne aplikacije, lahko You Tube nastavi piškotek, vendar podatki ne razkrivajo vaše zasebnosti.Googleova politika zasebnosti.
Add This __atuvc (2 leti), uit (2 leti), uvc (2 leti), ssh (2 leti), ssc (2 leti), Piškotki, ki omogoča uporabniku, da vidi posodobljen števec, ko deli neko vsebino v socialna omrežja, preden se predpomnilnik spletne aplikacije posodobi.
Piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z namestitvijo. Če se z namestitvijo ne boste strinjali, povezave s socialnimi omrežji ne bodo prikazane.
Google Maps SID (10 let), SAPISID (10 let), APISID (10 let), SSID (10 let), HSID (10 let), NID (6 mesecev), PREF (2 leti) Piškotki, ki omogočajo prikaz zemljevidov. Googleova politika zasebnosti.
Piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
Google Analytics _utma (2 leti), _utmb (30 min), _utmc (do konca seje), _utmz (6 mesecev) Piškotki, ki so namenjeni zbiranju informacij o uporabi spletne aplikacije. Omogočajo nam analizo obiska, s pomočjo katere lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Podatki se pri Google zbirajo v anonimni obliki. Googleova politika zasebnosti.
Piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
Facebook datr (2 let), locale (1 teden), reg_fb_gate (do konca seje), reg_fb_ref (do konca seje), highContrastMode (do konca seje), wd (do konca seje), act (1 teden), _e_0ceM_0 (1 mesec), csm (1 mesec), c_user (1 mesec), fr_ (1 mesec), lu (2 leti), s (1 mesec), xs (1 mesec) Piškotki, ki omogočajo povezljivost in sledenje preko različnih spletnih aplikacij. Facebookova politika zasebnosti.
Velikost pisave fontsize (48 ur) Piškotki, ki so uporabljeni za večanje in manjšanje velikosti pisave oziroma nastavitev pisave spletne aplikacije.
Piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.